Spotify Çalma Listeleri ile Yogaya Müzik Kat

Spotify Çalma Listeleri ile Yogaya Müzik Kat

Hem bedenini hem de zihnini yenilemene yardımcı olan yoganın en keyifli eşlikçisinin motivasyon artırıcı, sevdiğin şarkılarla dolu bir çalma listesi olduğunu düşünüyoruz. İşte bu yüzden, Spotify’da yer alan yoga çalma listelerini senin için derledik. Akustik şarkılardan en sevilen hip-hop parçalarının yer aldığı Spotify çalma listelerinden dilediğini seçip yogaya müzik katabilirsin. 

Sunrise Yoga 

Sabah yogasını seviyorsan Spotify tarafından hazırlanmış Sunrise Yoga isimli bu çalma listesine bir şans vermeni tavsiye ediyoruz. Listede yer alan enstrümantal onlarca parça ve sabah yogası egzersizleri ile güne huzur dolu bir başlangıç yapabilirsin. 

Yoga Girl Playlist Of The Month 

Spotify’da kullanıcılar da kendi zevklerini yansıtan çalma listeleri hazırlayıp diğer müzikseverlerle paylaşabiliyorlar. Yoga Girl Playlist of the Month’da bu çalma listelerine bir örnek. Yoga Girl isimli bir kullanıcının hazırladığı bu liste, yoga sırasında konsantre olmanı kolaylaştıracak şarkılardan oluşuyor. Yoga Girl, 90 dakikalık bu listesini yogiler için her ay yeniliyor. 

Piano Yoga

İlham verici ve sakinleştirici bir çalma listesine mi ihtiyacın var? Cevabın evet ise sana önerimiz Piano Yoga listesi. Spotify tarafından bir araya getirilen ve sadece piyanoda çalınan parçalardan oluşan bu liste, günün karmaşasından uzaklaşıp yoga ile rahatlamak istediğin anlar için birebir. 

Yoga & Meditation

Meditasyon yaparken de sana eşlik edebilecek parçalardan oluşan Yoga & Meditation çalma listesi, Spotify’da yogilerin en çok tercih ettiği listelerin başında yer alıyor. Dinlenmene ve rahatlamana yardımcı olacak notalarla dolu bu liste Spotify tarafından hazırlanmış. Günün her saatinde ister yoga ister meditasyon yaparken kendini bu listedeki parçaların akışına bırakabilirsin.

Vinyasa Flow 

Spotify’ın oluşturduğu çalma listelerinden olan Vinyasa Flow, klasik Hint yogasına farklı bir dokunuş olan Vinyasa yogayı tercih edenler için özel olarak hazırlanmış. Farklı türdeki pek çok şarkının derlendiği bu liste ile kendini daha motive olmuş hissedip yoga ve müzikle huzurlu bir zaman geçirebilirsin.

Yoga Feels 

Spotify kullanıcısı Amanda Bisk’in hazırladığı Yoga Feels isimli listeyi, günün her anında biraz soluklanıp yenilenmek ve kendini müziğe bırakmak istediğinde açabilirsin. İlham ve huzur verici sakin notalarla döşenmiş şarkıların var olduğu çalma listesindeki favorilerini seçip yoga yaptığın anları zenginleştirebilirsin. 

Yoga Acoustics 

Popüler şarkıların akustik versiyonlarının da bulunduğu Yoga Acoustics, Spotify’ın yogaseverler için oluşturduğu 50 şarkılık bir çalma listesi. Sadece yoga yaparken değil, sakin bir gün geçirmek istediğinde arkada çalarak sana eşlik edebilecek şarkılardan oluşan bu listeyi çok beğeneceksin.

Hip-Hop Yoga 

Yoga esnasında kalıpların dışına çıkarak daha hareketli şarkıları dinlemek istediğinde, Spotify’ın Hip-Hop Yoga listesine başvurabilirsin. Rihanna’dan Cardi B’ye, The Weeknd’den Kanye West’e dünyaca ünlü şarkıcıların parçalarının yer aldığı liste sayesinde enerji dolu bir yoga seansı geçirebilirsin.

Senin için sıraladığımız Spotify çalma listeleri ile yoga pozlarını yaparken kendini müziğin dünyasına bırakabilirsin. Hadi Sneaks Cloud’dan seçtiğin favori yoga kıyafetlerini giy, kulaklıklarını tak ve her farklı pozda kendinin notaların akışına bırak!

İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar