Vans X Horror Koleksiyonu Şimdi Sneaks Cloud’da

Vans X Horror Koleksiyonu Şimdi Sneaks Cloud’da

Okul giyim konseptiyle gençlerin üstünden eksik olmayan Vans, bu sefer de cadılar bayramı için özel Vans X Horror koleksiyonunu oluşturdu. Son yıllarda çoğu marka özel koleksiyon çıkarmaktadır. Çıkışında bir amaç olmasına özen gösterilen koleksiyonlar sınırlı sayıda üretildiğinden değer oluşturmakta. Warner Bros tarafından yapılmış bazı ikonik filmleri kendi ürünleriyle birleştiren Vans, tişört, ayakkabı, şapka, çanta ve çorap tasarımlarının sınırlı sayıda olduğunu ve bir daha üretilmeyeceğini açıkladı. Hayranı olduğun filmin ürünlerini kaçırma!




Vans X Frıday 13Th Tee Kadın Sweatshirt Siyah

Vans, 1980’lerden itibaren düzenli olarak çekilmeye devam eden ve Türkçesi ‘13. Cuma Günü’ olan korku filminin temasını ürünlerine yansıtmıştır. Bu koleksiyon parçalarından oluğu için tek renk seçeneğiyle ortaya çıkmıştır. Serinin diğer ürünleri: Erkek Ayakkabı, Erkek Şapka, Erkek Çorap, Çanta




Vans Ua Sk8-Hi Spor Ayakkabı Yeşil

A Nightmare on Elm Street adlı film serisinin başroldeki katili Freddy Krueger’a ithafen çıkartılmıştır. Ayakkabıdaki renk ve şerit detayları, seri katilin üzerindeki tişörte göz kırpmakta. Farklı renk seçenekleri bulunsa da koleksiyonda bu Elm Street konseptinde sadece ayakkabı yer almaktadır.




Vans Ua Classic Slip-On Spor Ayakkabı Gri

Bu ürün, 1980 yılında çekilen The Shining adlı korku filmi için oluşturulmuştur. Vans ayakkabıdaki iki kız çocuğu filmdeki karakterlerdir. Ayakkabının arkasına doğru sarmalayan desenler ise filmdeki duvarlarda kullanılan kağıdın aynısıdır. The Shining konseptine ait diğer ürünler: Kadın Sweatshirt, Şapka, Çorap









Vans Ua Era Spor Ayakkabı Siyah

It, katil bir palyaço filmidir. Genç yaştaki 7 çocuğun korkutucu palyaçoya karşı hayatta kalma mücadeleleri, izleyicisini bir hayli germekte. Film detaylarına sahip olan ayakkabıda göze çarpan en büyük imza ise ayakkabı tabanında yazan yazı denilebilir. Filmin korkutucu sahnelerinden birinde art arda söylenen bu replik ürüne eklenerek değişik bir ambiyans yakalanmış.




İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar