Yılbaşı Tatili için Kıyafet Önerileri

Yılbaşı Tatili için Kıyafet Önerileri

2022 Yılbaşı Cuma gününe denk geliyor. Bu sebeple kış tatilini seven çoğu kişi 1-2 günlük izinle hafta sonunu birleştirerek yeni yılı şehrin stresinden uzaklaşarak keyifli bir tatille taçlandırma planlarına başladı bile. Kamp, kayak, doğa içinde bungalow evler veya günlük turlar… Yılbaşı tatilinde hangisini seçersin bilmiyoruz ama önerilerimiz her yerde ihtiyacın olabilecek şık ve kullanışlı kıyafetler. Hadi hemen keşfet!



adidas Windbreaker Kadın Ceket Kırmızı


adidas'ın üniversitelerden ilham alarak tasarladığı bu rüzgarlık ile öne çık ve sadakatinin nerede olduğu konusunda hiçbir şüpheye yer verme. Gökyüzü griye döndüğünde, rüzgarlığının sahip olduğu cesur grafikler gününe neşeli bir renk patlaması getirecek. Plastik atıklara son verme hedefinin bir parçası olarak adidas, Windbreaker kırmızı ceketi geri dönüştürülmüş malzemelerden üretiyor.




adidas Z.N.E. Sportswear Kapüşonlu Kırmızı Ceket

%56 pamuk, %40 geri dönüştürülmüş polyester ve %4 elastan çift örgüden oluşan bu kırmızı erkek ceket, esnek pamuklu kumaşı sayesinde nemi uzaklaştırır tatilinde gün boyu konforlu bir kullanım sağlar. Sade ve şık tasarımı jean pantolon ya da hoodie bir eşofman altıyla kombinlebilir.


adidas Forum Mid Marvel Erkek Spor Ayakkabı Kırmızı

Fanatik bir Marvel hayranıysan bu kırmızı spor ayakkabı tam sana göre. Galaksinin Koruyucuları serisinden ilhamla tasarlanan Forum Mid Marvel, tatilinin uzun yürüyüşlerinde, koşuda, özellikle basketbol oynarken keyifli bir kullanım sağlayacak. Uzun bilek desteği sayesinde enerjini dinamik tutmana destek olacak.



Vans Ua Sk8-Hi Spor Ayakkabı Kırmızı Mavi

Çook cool, çook kullanışlı. Bir yanı mavi bir yanı kırmızı detaylar içeren bu tarz tasarım ile tatil boyunca ilgi odağı olmaya hazır ol. İster jean ve tişörtle kombinle ister oversize sweatshirt ve rahat bir eşofman altıyla, modun ne olursa olsun Vans’ın seninle.



adidas Merimekko Track Top Kadın Ceket Pembe

Bu adidas eşofman üstü ile kış kampı konfora dönüşüyor. Uzun orman yürüyüşlerinde yumuşak astarı ile kendini iyi hissetmeni sağlayacak. Cesur renkleriyle dikkatleri üzerine çek ve havalı tarzının tadını çıkar.




Puma Pi Hoodie Poppy Red Kadın Sweatshirt Kırmızı

Sokak stilinin modası hoodie Sweatshirt ile en şık sensin! İster eşofman altı, ister tayt ya da uzun bir elbise üstüne farklı bir kombinle bütünlük yarat. Yılbaşını karlar arasında geçiyorsan kapşonlu bu sweat seni soğuktan korumaya hazır. 



Timberland Courmayeur Valley Chelsea Kadın Bot

Kayak tatili ya da kamp farketmez, günlük giyim de olur… Özetle sen nerde istersen Timberland yanında. Courmayeur Chelsea kadın bot sağlam dış tabanı feminen silueti ile tarzını ortaya koymanı sağlayacak. İki parçalı esnek iç tabanı, EVA karışımlı köpük orta tabanı ve yastıklama teknolojisi ile gün boyu konforun için her şey düşünüldü.


Bunlar bana yetmez büyük bavulla tatili seviyorum diyorsan daha fazla spor giyim ürünü için sneakscloud.com’u mutlaka ziyaret etmelisin. Hadi yılbaşı tatili için alışveriş başlasın!



İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar