Spor Yaparken Sana Eşlik Edebilecek Giyilebilir Teknolojiler

Spor Yaparken Sana Eşlik Edebilecek Giyilebilir Teknolojiler

Basketbol oynarken, egzersiz yaparken, ısınma yürüyüşleri veya rutin spor çalışmaları esnasında giyilebilir teknoloji ürünlerinden destek alabilirsin. Performansını ölçerek sana yol gösterecek cihazlar, spor esnasında iletişimde kalmanı sağlayan ürünler, egzersizde konfor sağlayan tasarımlar giyilebilir teknolojinin ürünü. Akıllı mobil cihazlarla bağlantı kurarak kullanabileceğin giyilebilir teknoloji tasarımları ile tanışmaya hazır mısın? 

Akıllı Saatler ile Zamanın Ötesini Keşfet

Saatler yalnızca zamanı göstermez, yeni nesil saatlerle aramaları yanıtlaman, müziği kontrol etmen, mesajlarını okuman, mesaj bırakman ve performansını an be an ölçmen mümkün. "Kaç kalori yaktın, nabzın nasıl ilerledi, vücut ısın kaç derece?" öğrenmek istersen akıllı saatin senin için rapor hazırlıyor. 


Spor Antrenörü Akıllı Bileklikler

Giyilebilir teknoloji ürünleri arasında en trend olanlardan biri de akıllı bileklikler. Adeta bir antrenör gibi spor esnasında sana destek olmaya hazırlanan tasarımlar, el veya ayak bileğine takılabilir. Günlük adımlarını, uyku kaliteni, duruşunu, nefes alışverişini kontrol eden bileklikler ile sağlıklı yaşamı rutin haline getirmen mümkün. 

Kulaklıklarla Özgürleş

Giyilebilir teknoloji bileklikler gibi kulaklıklar da en çok tercih edilen modeller arasında. Kablosuz tasarlanan akıllı kulaklıklar genellikle kulak içi modelinde hazırlanıyor. Spor esnasında hareket özgürlüğü sağlayan Bluetooth bağlantılı kulaklıkları basket oynarken bile kullanabilirsin. Kulağından düşmeyen, hareketlerine uyum sağlayan ve kablosuz olması ile seni kısıtlamayan ürünler, hareket esnasında müzik dinlemeyi, telefonla konuşmayı mümkün kılıyor.

 

Son Teknoloji Ürünü Kıyafetler

Cihazların kıyafetlere entegre edilmiş hallerine de alışmalısın. Yakında birçoğunu vitrinlerde göreceğin kesin. Son teknoloji ürünü kıyafetler, yapılan tanımlamaya göre sosyal medyadan etkileşim geldiğinde hafifçe bir omza dokunma hissi verebiliyor. Klimalı tişörtler yaz sıcaklarında seni serinletmeye hazırlanırken kendini temizleyen kumaşların da çalışmaları hızlanıyor. Giyilebilir teknoloji dolaplarımızı da akıllı kıyafetlerle doldurmaya hazırlanıyor. 

Akıllı Bileklik Olur da Yüzük Olmaz mı?

Bir akıllı bileklikten tüm beklentilerini karşılayan şık bir mücevher görünümündeki cihaz şimdiden sporseverlerin dikkatini çekiyor. Tek bir markanın lansmanını yaptığı ve henüz dünyada yaygınlaşmayan akıllı yüzükler çok fonksiyonlu özelliği ile nabız ölçüyor, adım sayıyor, sağlıklı yaşam için sana rehber oluyor. Tek yapman gereken, onu akıllı bir telefon ile eşleştirmek ve kullanmaya başlamak. 

Evcil Dostlarımızı da Unutmamışlar

Yalnız insanlar için değil, hayvanlar için de giyilebilir teknoloji ürünü cihazlar piyasada. Hayvanlara tasma şeklinde takılan akıllı ürünler sayesinde onların gittikleri yerler adım adım takip ediliyor. Köpeklerini gezdirmek için başkalarına emanet edenlerin tercihi olan akıllı tasmalar ülkemizde de bulunuyor. Neredeyse 5000 kilometrelik alanda takip yapabilen ürünler evcil hayvanların çıkartma çabalarına da oldukça dayanıklı. 

Gözlüklere Yeni Bir Soluk 

Akıllı gözlükleri filmlerde bolca gördük, şimdi sıra deneyimi canlı canlı yaşamakta. VR teknolojisini taşıyan gözlükler sayesinde 3 boyutlu simülasyonlar gerçek gibi hayatımıza giriyor. Kompakt tasarımları, içerik zenginliği ile oyun, film gibi deneyimleri gerçeğe daha da yaklaştıran gözlükler giyilebilir teknoloji ürünleri arasında bulunuyor. Eğer gözlüğün üzerinden göz hareketlerinle sosyal medyaya girmek, haber okumak, gözlüğü bir telefon gibi kullanmak istiyorsan sana da müjdemiz var. Çok yakında gözlük camlarını ekrana dönüştüren modeller de görebilirsin. 

Ayakkabılar Akıllanıyor

Ayakkabıların Bluetooth bağlantı ile koşu hızını, hareketlerini ve ayak konforunu kontrol ettiği modeller ünlü markalarca tasarlanıyor. Piyasada yerini alan akıllı ayakkabılar şık görünümleri kadar akıllı teknolojileriyle de aklını başından almaya hazırlanıyor. Akıllı telefon üzerinden ayakkabının ortopedik özelliklerini ayarlamak, spor raporlarını almak ister misin? Basketbol çalışmalarında her hareketini kaydeden bir yardımcı çok iyi olmaz mıydı? O halde akıllı bir ayakkabıya dolabında yer açmalısın.

Sen de akıllı giyilebilir teknoloji ürünlerini, ihtiyaç duyduğun spor kıyafetlerini ve aksesuarları sneakscloud.com üzerinden sipariş verebilirsin. 


Beğenebileceğin Diğer Yazılar