Spor Yaparken Telefonunda Olması Gereken 5 Spor Uygulaması

Spor Yaparken Telefonunda Olması Gereken 5 Spor Uygulaması
#teknoloji#liste

Spor tutkunlarının işini kolaylaştıracak olan 5 ayrı mobil uygulama önerisiyle, teknolojinin gücünden nasıl faydalanacağını öğrenmek ister misin? İşte spor aktivitelerini düzenli bir şekilde takip edecek olan ve bunu yaparken sana gerekli bildirimlerde bulunarak hatırlatmalar ve yönlendirmeler yapacak birbirinden güzel spor dehası uygulamalar... Keşfetmek için yönlendirmeleri kullanabilir, uygulama tavsiyelerini gözden geçirerek senin için en önemli olan uygulamaları hemen indirebilirsin. Uygulama marketinin ismine tıklayarak doğrudan uygulamaya ulaşabilirsin!

1. Hedeflerine Zaman Belirle ve Tamamla: Sworkit 

Evde spor uygulama ve hareketleri yapan okuyucuların vazgeçemeyeceği uygulamalardan biri olan Sworkit; her türlü güç, kardiyo ve kondüsyon çalışman için yapabileceğin hareketler içeriyor. Esneme, yoga ve ısınma hareketleri, hareket kombinasyonları, fitness hareketleri ve daha fazlasını sunan uygulama aracılığıyla salonda, açık havada ya da evde yapabileceğin basit ve etkili programlar bulunuyor. Teknoloji araştırma ve bilgilendirme yayınlarında da tavsiye edilen ücretsiz uygulamayı, Google Play, App Store linkleri üzerinden hemen indirebilirsin. 

2. MyFitnessPal: Beslenmeni Kontrol Altına Al 

Spor yapan okuyucuların en iyi bildiği konulardan biri de şüphesiz beslenmenin spor üzerindeki etkisi... MyFitnessPal senin için günlük ve öğünlük kalori hesaplamaları yaparak beslenme düzenini kontrol altında tutmanı sağlıyor. Bu uygulama aracılığıyla bütün öğünlerini uygulamaya kaydederek gün içerisinde toplamda ne kadar kalori aldığını kolayca hesaplayabilirsin. Ayrıca zayıflamak isteyenler ve diyabet gibi kalori sayısının çok önemli olduğu problemleri bulunan okuyucular için de faydalı bir uygulama olarak ön plana çıkıyor. Uygulamaya App Store ve Google Play üzerinden kolayca ulaşılabiliyor. 

3. Google Fit: Fitness'tan Vazgeçemeyenler İçin 

Google'ın fitness yapanlar için geliştirdiği Google Fit, günlük egzersizleri ve diğer spor uygulama çeşitlerini bir araya getiriyor. Gün içerisinde merdiven çıkmak ya da yürümek gibi egzersiz verilerini de raporlayabiliyor. Sağlık ve aktivite takibini kolayca yapacağın uygulama, Amerika Kalp Derneği ve Dünya Sağlık Örgütü gibi önemli resmi kurumların da yardımıyla geliştirildiği için son derece güvenli... Hareket dakikası, kardiyo puanı, hedef izleme, hareket sayma, kişisel antrenör, diğer uygulamalarla bağlantı gibi günlük hizmetlerinden faydalanabilir, sağlıklı yaşama dair ipuçlarını ve diğer her şeyi bir arada görmenin tadını çıkarabilirsin. Google Fit uygulamasını Google Play indirme linkinden kolayca edinebilirsin. 

4. Kısa Sürede Yüksek Performans: 7 Dakika Egzersiz

Kilo vermek isteyenler için geliştirilmiş olan 7 Dakika Egzersiz uygulaması, New York Times yayınlarında da tavsiye edilen faydalı mobil spor yapma uygulaması seçeneklerinden biri... Son yıllarda trend olan ve temelde kısa, aralıklı ve hızlı spor hareketleri içeren HITT uygulamalarından esinlenen 7 Dakika Egzersiz uygulaması; dinlenme süreleri, set ve uygulama sürelerini görebilmene de yardımcı oluyor. Aynı zamanda dinlenme sürelerini sağlık durumuna göre kendin ayarlayabilir, günlük egzersiz bildirimleri de alabilirsin. Dilersen uygulamanın ücretsiz versiyonlarını edinerek daha fazla bilgi elde edebilirsin. İndirmek için Google Play, App Store linklerini kullanabilirsin. 

5. Bölgesel Gelişim İsteyenler İçin: Virtuagym Fitness 

Google Play'den ve App Store'dan ulaşabileceğin etkili vücut geliştirme uygulamasıyla; kol kasları, bacak kasları, göğüs ve karın kasları üzerine gelişmeler kaydedebilirsin. Bölgesel olarak gelişmek isteyen sporcular için biçilmiş kaftan olan uygulama, yaklaşık 5.000 farklı egzersiz sunarak sporculara geniş bir hareket seçkisi sunuyor. 3D animasyonlu hareket antrenörü de bulunan uygulamada, yapacağın her hareketi görsel olarak izleme ve tekrarlama şansı da bulabilirsin.

Nike, adidas, Skechers, Vans, Puma, New Balance gibi dünyanın en ünlü spor markalarının bir araya geldiği Sneaks Cloud ayrıcalıklarını takip ederek spor programlarını maksimum performansla tamamlayabilirsin. Birbirinden şık kadın, erkek, çocuk ayakkabı seçeneklerinin en yeni koleksiyonlarını görebilir, spor giysi seçenekleriyle hareket özgürlüğünü artırabilirsin. 


Beğenebileceğin Diğer Yazılar