Sokağın Havasını Taşıyan 5 Ayakkabı

Sokağın Havasını Taşıyan 5 Ayakkabı

Street style spesifik bir tarzdır. Her ayakkabı ya da her kıyafet uymaz. Baktığınızda bile o havayı vermesi gerekir. Bugün sizler için buna uyan 5 farklı ayakkabı derledik. 

Vans Ua Ultrarange 

Vanslar street style dendi mi akla ilk gelen ayakkabılardan biridir. Özellikle bilek boyu olanlar. Kaykaycılar tarafından sevilerek kullanılması onları genel olarak popülerleştirmiş ve günümüzde daha yaygın olarak kullanılan bir ayakkabıya dönüştürmüştür. Ultrarange de rahatlık bakımından olsun ya da verdiği vibe bakımından olsun bu listede olmaya hak kazandı. 

Vans Ua SK8 

Vans’tan bahsedip onların en ikonik deseninden bahsetmesek olmaz. Dama desenini belki de bir kuşağa sevdiren Vans’lar aynı zamanda da bu desene bambaşka bir hava katarak sokağa yansıtmışlardır. Bundan ötürü bu dama desenli bilekte biten Vans Ua SK8 belki de birçoğumuzun Vans ya da sokak tarzı ayakkabı dendi mi aklına ilk gelecek imgedir. 

New Balance Gri

Sokak demek hız demektir. Hızlı olanın kazandığı oyunlar ve zıplayabilenin kaçtığı durumlar… New balance ise bakıldığında bile tüm bunları sağlıyormuş havası vermiyor mu? Gri rengi ile ne yeni ne eski durması da buna ekliyor. Tüm o kargaşalarda hemen toz olmanıza yardımcı olacak ya da dans partilerinde sizi öne geçirecek bu ayakkabılar aynı zamanda da uzun ömürlü.

Puma X-Ray

Kırmızılar,maviler,sarılar… Özellikle graffiti sayesinde tüm sokaklara renk ve neşe getiren renklerden gündelik hayatımızda yeterince kaçmıyor muyuz? Puma X-Ray ana renklerin hafif dokunuşları ile bizi bunu tekrardan hatırlatıyor. Diğer saydığımız ayakkabılara göre daha modern de duran bu ayakkabıları işte tam da bu sebepten listemize ekledik. Sokaklara o minik dokunuşları yapan renkler gibi bu ayakkabılar da tüm kıyafetlerinize bu havayı katabilir. 

Kappa Authentic Atlanta 

Adında da geçtiği gibi ‘authentic’ olan bu ayakkabılar diğerleri gibi kaykay ya da graffiti değil daha çok basketbol ile özdeşleşen bir havaya sahip. Mavisinin güzelliği ama kumaşının getirdiği o sertlik ile bu ayakkabılar da tam bir street style! 

Bunlar yüzlerce ayakkabı içerisinden seçtiğimiz yalnızca 5 ayakkabı. Kendiniz daha ayrıntılı bir şekilde incelemek ya da burada bahsedilen herhangi bir ürün hakkında bilgi almak isterseniz Sneaks Cloud sayfamıza göz atabilirsiniz! 

İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar