2023 Geliyor! Yeni Yılda Çıkacak En İyi Filmler

2023 Geliyor! Yeni Yılda Çıkacak En İyi Filmler

JOHN WICK 4

Keanu Reeves’in başrolü olduğu ve sayısız başarılara imza atan John Wick serisinin 4. filmi bu yıl izleyiciler ile sonunda buluşuyor. Normalde 2 yıl önce çıkması planlanan film COVID-19 sebebiyeti ile ertelendiğinden beklentinin arttığı filmin tam olarak ne hakkında olduğu meçhul. High Table ile olan atışmasının sonu için ise Stahelski mutlu olmayan bir son ile yüzleşebiliriz dediği için herkes heyecanla 24 Martı bekliyor. 

ÇIĞLIK 6

Bir önceki Çığlık filminin devamı niteliğinde olan bu film Sam ve Tara kardeşlerin New York’da Ghostface ile karşılaşmasını konu alıyor. Fragmanını metroda geçen bu film için son zamanlarda en çok konuşulan oyunculardan olan Jenna Ortega’nın performansı ise merak konusu. 10 Mart’ta açılış yapması beklenilen bu filmin ne tarz korkulu rüyalara sebep olacağını hep birlikte bekleyip göreceğiz. 


BARBIE

Margot Robbie ve Ryan Gosling gibi alanında başarılı, ünlü oyuncuların başrol olması ile daha çekim aşamalarından popüler olan film bu sene ekranlardaki yerini alacak. Barbie’nin Barbie Dünyası’ndan atılması ile gerçek dünyayla yüzleşmesini konu olan bu film komik ve eğlenceli bir havaya sahip. 21 Temmuz’da yayınlanması planan bu filmin ise fragmanı daha yayınlanmadı. 

DUNE 2

Ünlü kitap serisi olan Dune’dan uyarlama filmin 2. partı bu sene çıkıyor. İlk film çıktıktan sonra filmi çok beğenenler ve tamamen sıkıcı bulanlar şeklinde iki grup çıkması ile bu durumun bu film ile değişip değişmeyeceği ise merak konusu. Ana karakterimizi canlandıran Timothee Chalamet, Zendaya tarafından canlandırılan partneri ve ailesinin intikamı arasında seçimler yapmak zorunda. Yapacağı seçimler ise sadece kendisinin görebileceği geleceği değiştirebilir mi? Tüm bu sorularımız bu film ile yanıtlanacağa benziyor. 

Küçük Deniz Kızı 

Disney'in en popüler hikayelerinden olan Küçük Deniz Kızı bu sefer gerçek oyuncular ile karşımıza çıkıyor. Oyuncuları ve fragmanı yayınlandığı günden itibaren birçok tartışmanın konusu olmuş bu filmin tamamen asıl hikaye ile aynı olup olmadığı ise bilinmiyor. Halle Bailey’nin canlandıracağı Ariel karakterinin biraz da müzikal tadında hikayesi Mayıs ayında bizlerle buluşacak. 

İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar