Eternal Fire’da Büyük Değişiklikler

Eternal Fire’da Büyük Değişiklikler

Biliyorsunuz ki geçtiğimiz sene, Türk CS: GO tarihinin en iyi takımlarından biri kuruldu. Oyuncuların en parlak dönemlerinde böyle bir kadro oluşturması, içerde ve dışarda çok fazla dikkat çekti. ISSA, Calyx, Xantares, Imor ve Woxic gibi isimlerin bulunduğu kadro, ilk değişikliğini ISSA ile yapmıştı. Arap asıllı oyuncunun Türkçe bilmemesinden dolayı takımla yollarını ayırmıştı. ISSA yerine xFloud’un kadroya dahil olmasıyla beraber takım hazırlık sürecine girdi. 

Birçok turnuvayı kazanıp Top 20’ye kadar çıkmayı başaran Eternal Fire, bir yerde eksik olduğunu hissediyordu. Takım içi oyun lideri yani IGL rolünde istikrar sağlanamıyordu. Öncelikle Xantares bu görevi üstlendi ve performans açısından düşüş yaşadı. Sonrasında Woxic’in bu role geçmesiyle beraber AWP konusunda sıkıntıya giren takım bu karardan da döndü. Imor’un bu ateşten gömleği giymesiyle beraber aynı sorun onda da yaşandı. Entry rolü bakımından oldukça sıkıntılı günler geçiren Eternal Fire, içerde büyük bir yapılanmaya girdi.

Ayrılıklar ve Yenilikler

Sıkıntılı günlere son vermek adına Eternal Fire, Calyx ve Koç Bishop ile yollarını ayırdığını duyurdu. Çoğu taraftar bu duruma oldukça üzülse de profesyonel arenada duygulara yer olmuyor. Hemen ardından takımın çaylak ismi xFloud’da yedeğe çekildi. Bu değişiklikler ile meraklanan taraftarların beklediği transfer haberi geldi.

Birçok kişinin dahil olmasını istediği kişi Paz’dı. Space Soldiers günlerindeki performansı ve takımdaki kişilerle eski arkadaş olmasından dolayı çok sevinen taraftarlar bu haberi coşkuyla karşıladı. IGL eksikliğini ise Türkiye’nin en iyi oyun içi lideri olan Maj3r ile dolduran takım adeta yıldızlar karmasına dönüştü. 

Sadece Maj3r ve Paz değil aynı zamanda koç olarak da Hardstyle’ın gelmesi herkesin içine su serpti. Bunu değişikliklerle takım, tecrübe açısından gücüne güç katmasının yanında IGL eksikliğini de en iyi şekilde giderdi. 

En yakın turnuva ise şimdilik ESL Pro League olarak gözüküyor. 31 Ağustos’ta başlayacak olan turnuvada dünyanın en iyi takımları yer alıyor. Son dönemlerde turnuvaları domine eden Faze ve CS: GO’nun korkulu rüyası Navi gibi takımlarla boy ölçüşecek olan temsilcimiz hazırlıklarına son hız devam ediyor.

‘Dream Team’ olarak adlandırılan temsilcimiz Eternal Fire’a güvenimiz sonsuz. Sneaks Cloud olarak onları desteklemeye devam edeceğiz.

Daha fazla espor blogu ve yeniliklerden haberdar olmak için Sneaks Cloud Blog’u takip etmeyi unutmayın.

İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar