Spora Giderken Kullanılabilecek Spor Çantası Modelleri

Spora Giderken Kullanılabilecek Spor Çantası Modelleri

Spor, gündelik yaşamımızda olması gereken önemli aktivitelerden biridir. Buna heveslenip sonradan aksatılsa da es geçilmemesi gereken hayati bir gerekliliktir. Bu noktada spor salonuna gitmek ise en başta gelen çarelerden biri oluyor. Spor salonu denildiğine bakma, buna basketbol, futbol ve voleybol da dahil. 

Bir spor için gerekli olan ekipmanlar malum. Futbolcuysan; krampon, dizlik, forma vs. Basketbolcuysan; basket ayakkabısı, forma, su vs. diyerek bir sürü şey sayılabilir. Fakat genelde herkesin ortak paydada buluştuğu tek nokta genişlik oluyor. Bir spor çantası modelinde en çok aranan özellik kullanışlı ve estetik olmasıdır. Bu blogda sana spora giderken kullanılabilecek spor çantası modellerini derledik.

Nike Nk Brsla S Duff - 9.5 (41L) Erkek Spor Çantası Siyah

Nike çanta, spora giderken kullanılabilecek spor çantası modellerinin başında gelmektedir. Gerek konforu gerekse şıklığıyla bir adım önde olmayı başaran bu aksesuarı hemen sepetine ekle.

Nike Nk Brsla Xs Duff - 9.5 (25L) Erkek Spor Çantası Siyah

Nike spor çantası, her halükarda tercih edilmesi gereken markalardan biridir. İlk tercih olmasa bile ilk sıralarda olması gereken spor çanta modeli, Nike imzasıyla havana hava katacak gibi gözüküyor.

Nike Nk Stash Duff Spor Çantası Siyah

Sıradaki Nike çanta modeli, diğerine kıyasla farklılık gösteriyor. Köşeli tasarımlara oval yapısıyla göz kırpan bu çanta, spora giderken kullanılabilecek spor çantası modelleri arasında yer alıyor. Bu aksesuar ve daha fazlasını hemen keşfet.

Napapijri Berıng Small 2 Spor Çantası Yeşil

Marka açısından şaşıracak da olsanız Napapijri, giyim konusunda olduğu kadar aksesuar konusunda da iddiali gibi gözüküyor. Ülke bayrağının, markanın üstüne işlenmesiyle şık bir görünüm yakalanan çanta modelinde, genele kıyasla farklı bir renk kullanılması da dikkat çekici.

adidas 3S Duffle Spor Çantası Siyah

Dışarda her zaman gördüğün ve arayıp bulamadığın o modeli ayağına getirdik. Spora giderken kullanılabilecek spor çantası modelleri arasında şık ve basit duran Adidas’ın bu 3 çizgili aksesuarı geniş alanıyla seni üzmeyecek. Hem alanda rahat etmek hem de göz kamaştırmak için bu parçayı sepete eklemeyi sakın unutma.

adidas 4Athlts Duf M Spor Çantası Siyah

Markanın diğer bir modeli, Adidas spor çanta modelleri arasında en iddialılarından biri oluyor. Kadın veya erkek spor severlerin istediği gibi kullanabileceği bu spor çantasındaki havadan herkes etkilenecek. Yapılması gereken tek şey ise ihtiyaçları içine atıp kulaklığı taktıktan sonra spor salonunun yolunu tutmak.

adidas 3S Duffle Spor Çantası Siyah

Spora giderken kullanılabilecek spor çantası modelleri listesinin sonuncusu, Adidas’ın kumaş teknolojisiyle fark yarattığı ürün oluyor. Bir spor çantasında en çok korkulan nokta içerisinin koku yapmasıdır. Hava transferine ve nefes almaya izin veren kumaşı sayesinde bu korkuyu deviren Adidas spor çanta modellerinin daha fazlası için Sneaks Cloud’ı ziyaret et.

İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar