Sokak Giyimin Yeni Trendi Kappa!

Sokak Giyimin Yeni Trendi Kappa!

Giyim sektörü gün geçtikçe değişiklik gösteriyor. İtalyan firması Kappa sportif ve cool tarzı ile değişimi ayağına getiriyor. Ceket, sweatshirt, eşofman altı, tişört, kapri ve daha birçok spor giyim ürün modelini bulabileceğin sokak giyimin yeni trendi Kappa’dan en güzel modelleri senin için inceledik, hemen keşfet.

Kappa Authentic Letia Pembe Kadın Sweatshirt

Kadın sweatshirt modelleri arasında kendisini gösteren bu ürün, hafif crop tarzıyla göze hitap ediyor. Kappa’nın önem verdiği serilerden biri olan üst giyim, kadın kullanıcıların dikkatini çekiyor. Özgür ruhu ortaya çıkaran sokak giyimin yeni trendi Kappa sweatshirt’ü sen de hemen dene.

Kappa 222 Banda Wrastoria Degrade Kadın Eşofman Altı Siyah

Lastikli paçaların etrafı sarmasıyla beraber Kappa, sokak giyim trenine katılmış bulunmakta. Hem dışarda hem de evde giymek için birebir olan eşofman altı, şık görünmek isteyen bayanları bir adım öne taşıyor. Sepetine eklemeyi unutma!

Kappa 222 Banda Rastoria Slim Erkek Eşofman Altı Siyah

Bu erkek eşofman altı, marka logosunun ürünün yanına şerit şeklinde dizilmesiyle hafızalara kazınıyor. Şık tasarımının yanında rahatlığı beraberinde getiriyor bu da erkekler tarafından seçilmesi için önemli bir detay. 

Kappa 222 Banda Annıston Slım Tk Erkek Ceket Lacivert

İki farklı renk seçeneğiyle alıcısının karşısına çıkan ceket, Kappa’nın orijinal tasarımıyla merhaba demekte. Nefes alabilen kumaşı ve terletmeyen yapısıyla en çok tercih edilen ürünlerden biri olmaktadır. Sokak giyiminin trendine ayak uydurun!

Kappa Authentic Tıer One Letasıa Tk Kadın Ceket Beyaz

Sıradaki ürün, Kappa’nın imza tasarımlarından biri. Standart ceketlerden sıkıldıysan bu farklı kesim tam sana göre. Crop tarzının yansıtıldığı üründe pembe ve beyaz renkleri harmanlanıp kontrast yakalanmış. Ferahlığı sonuna kadar hissettiren bu ürünü kaçırmamak için hemen sepetine ekle.

Kappa Authentıc Sand Pakıta Tk Kadın T-Shirt Beyaz

Kışın bitimine çok az kaldı. Bahar ve yaz aylarında giymek için Kappa’nın eşsiz tasarımlarından olan tişörtler, listemizde yer alıyor. İki renk seçeneğiyle seni karşılayan tişört ile ferahlığın ve kumaş rahatlığının tadına var.

Kappa Authentıc Sand Pan Tk Erkek T-Shirt Siyah

Tabii ki erkekleri de unuttuğumuzu sanmayın. Üçgen tasarımının üstüne işlenmiş Kappa logosu, şık tasarımıyla farklı bir hava katmış gözüküyor. Sokak giyiminin yeni trendi haline gelen İtalyan üretici, eşsiz tasarımlarıyla beraber spor giyimde fark yaratmaya başladı bile.

Kappa Authentıc Castu Tk Erkek Şort Ve Kapri Siyah

Sadece yaz değil kışında rahatlıkla giyebileceğin bir ürün, tabi kışın evde giymende fayda var. Diz altı boyuyla rahat kullanım sunan şort, yumuşak kumaşıyla da seni iyi hissettirecek. Kappa, en uygun outfitleri ile raflarda seni bekliyor. Bu eşsiz tarzdan faydalanmak için beklememeni öneririz.

Kappa Authentıc Gabrıellax Tk Kadın Şort Ve Kapri Siyah

Listemizin son ürününde önerimiz rahat bir kadın şort. Spor yaparken, evde, yazın deniz kenarında, yürüyüş yaparken ve daha birçok kullanım alanı olan, sade ve şık kesimli bu şort birbirini tekrar eden stillerden kaçmanın iyi bir yolu. Siyah şortu tişört ve büstiyerler rahatlıkla kombinleyebilirsin, hadi hemen dene!

İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar