Skechers D’lites Çıkış Hikayesi

Skechers D’lites Çıkış Hikayesi

1992 yılında Amerika’da kurulan ayakkabı markası Skechers, çok kısa sürede önemli bir noktaya yerleşmiştir. Kendi bölgesinde gücünü artırması ile beraber küresel anlamda da büyüme sağlamayı hedefleyen marka, hedeflerine yavaş yavaş ulaşıyor gibi gözükmektedir. Robert ve Michael Greenberg tarafından kurulan ayakkabı üreticisi, 2011 yılında Türkiye’deki raflarda görünmeye başlamıştır.


Dikkat edilmesi gereken konulardan bir tanesi ise Skechers’ın bu kadar kısa zamanda fazlasıyla büyüme göstermesidir. Elbette çıkardığı ürünlerin kalitesiyle beraber büyümesi de doğru orantılıdır. Peki bu kaliteli serilerden D’lites’ın çıkış hikayesi nedir?


Skechers D’lites

Günümüzde birden fazla dünya markasının imza serileri bulunmaktadır. Global markalar, isimlerini duyurmak ve reklamlarını yapmak için rekabete girmiş durumda. Laboratuvardaki farklı AR-GE çalışmalarıyla teknoloji yarışında boy gösteren markalar, kendi serileri için önemli miktarda yatırım yapmaktadırlar.


Skechers, Air Cooled Memory Foam teknolojisini bünyesinde barındıran D’lites serisinde güzel bir ivme yakalamıştır. Hava geçişine izin verip koku ve terlemeyi engelleyen bu teknoloji, ayakkabı yarışında kendisini öne taşıyan en önemli etkenlerden biri olmuştur. Binden fazla mağazasıyla 190 ülkede hizmet veren Amerikalı marka, küresel anlamda ilerleyişini devam ettirmektedir.


Skechers D’lites’ın kalıpları dar mı?

Ön kısmın genişliği klasik ayakkabı kalıplarından biraz daha fazla olmasıyla beraber arka tarafında böyle bir durum söz konusu değildir. Relaxed Fit kalıbını D’lites serisine adapte eden Skechers, bir bakıma standartlığın önüne geçmek istemiş gibi gözükmektedir.


Skechers D’lites’ın topuk uzunluğu kaç cm

Tabanı, teknolojisi ile öne çıkan Skechers D’lites serisinde uzunluğu 3-4 cm arasında değişiklik göstermektedir. Hafif destekleyici ve şok etkisini minimalize eden bir orta taban desteği kullanılmıştır.


Skechers ayakkabı nasıl temizlenir

Ayakkabılarda en çok sorun yaşanan kısım deforme olmasıdır. Düzgün kullanılmadığı veya doğru yıkama prosedürlerinin uygulanmaması durumunda bozulmalar meydana gelmektedir. Bundan dolayı Skechers ayakkabılar makineye atılmamalı yoksa dikişlerde bozulma meydana gelebilmektedir.

Ürünler, yıpratmayacak dokuda olan sünger veya bir fırçayla temizlenebilir. Temizleyici jel ile beraber dikişleri çok fazla yıpratmayacak şekilde üzerinden geçilmesi yeterli olacaktır. Böyle uzun ömürlü spor ayakkabılarınız olabilir.


En güzel Skechers D’lites tasarımları Sneaks Cloud’da seni bekliyor hemen keşfet!


Burada slug: skechers-dlites olarak koleksiyon (slug) oluşturup ilgili kelimeyi linkler misiniz.


İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar