Sevdiklerinizi Yeni Yılda Gülümsetecek 4 Ayakkabı Modeli

Sevdiklerinizi Yeni Yılda Gülümsetecek 4 Ayakkabı Modeli

Sevdiklerinize onlara verdiğiniz değeri göstermenin en iyi yollarından birisi de hediye almaktır. Özellikle yeni yıl gibi özel zamanlarda alınan hediyeler manevi bir anlam da taşır. Sizler için bu mutlu dönemde sevdiklerinizi de mutlu etmenizi sağlayacak bazı ayakkabılar derledik.

Timberland Sprint Trekker

Daha klasik bir havası olan bu model o havasına rağmen aynı zamanda bir spor ayakkabı olması sayesinde gündelik kullanımda sorun yaşamayı da engelliyor. Timberland’in özdeşleşmiş olduğu renklerden olan açık kahve eklemeler ile de sıradan bir ayakkabıya göre daha tarz bir görünüm elde ediyor. Genellikle gündelik hayatı işte geçen fakat işten sonra şehirde güzel bir yürüyüş yapmayı seven birisini tanıyor iseniz bu ayakkabı onların ideal ayakkabısı olabilir! 

nike Air Max 

Nike Air artık herkesin sahip olduğu o beyaz ayakkabılar haline gelmiştir. Bunda ayakkabıların rahatlığı ve de modelin her kıyafete uyuyor olmasına rağmen şık olmasının önemli bir rolü vardır. Nike Air’ın bu modeli ise bize göre çok daha güzel. Krem ve beyaz tonlarının kullanımı ayrıca logonun pembesinin tonu bile daha marjinal ama aynı rahatlığa sahip bir deneyim sunuyor. Alışkanlıklarından vazgeçemeyen ama hayatına hafif bir farklılık katmak isteyen bir tanıdığınız var ise bu tam da onların aradığı ayakkabı olabilir!

Vans UA SK8 

Siyah bir ayakkabı belki de birçoğumuzun aldığı ilk ayakkabılardandır. Herkeste bulunan tek bir renk ayakkabı söylenmeniz istense siyah dersiniz. Peki zaten olan bir ayakkabıyı neden hediye alasınız? İşte tam da bu yüzden. Her zaman kullanılsa da diğer ayakkbılar kadar fark edilmeyen bu ayakkabılar Vans’ın modelleri ile çok daha göze çarpar hale geliyor. Siyahın her ortama yakışması ve konfordan ödün verdirmeyen bir model ise herkes için ideal bir ayakkabıyı oluşturuyor. Sizin de detaylardaki güzellikleri fark eden bir tanıdığınız var ise bu ayakkabı tam da ona göre olabilir! 

adidas Adi2000

Bu model size hem nostaljik hem de futuristik bir hava katacak! Renklerin tonlarının kullanımı, bağcık modeli ve logonun kenardaki yerleşimi bile bu ayakkabıı gerçekten özgün ama bir o kadar da tanıdık kılıyor. Eskilerden vazgeçmeden geleceğe adım atmak isteyen bir tanıdığınız varsa bu tam da ona göre!

Tüm bu ayakkabılar güzel olsa da herkesin tarzı farklı olduğundan hediye alacağınız kişinin kişiliğine en uygun seçimi yaptığınızdan emin olun. Daha fazla modele göz atmak için Sneaks Cloud sitemize göz atmayı unutmayın! 

İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar