Yağmurda Spora Devam! Spor Yapmanızı Engellemeyecek 7 Yağmurluk

Yağmurda Spora Devam! Spor Yapmanızı Engellemeyecek 7 Yağmurluk

Yağmurlu günlerde açık havada yapılan sporlar doğru kıyafetler seçilmezse eziyete dönebiliyor. Özellikle vücud ağırlığını arttıran türde yağmurluk ve ceketler kişinin hareket kabiliyetini azaltıp çok daha çabuk yorulmasına sebep oluyor. Bugün sizler için bu tür havalarda bile rahatlıkla sporunuza devam edebilmenizi sağlayacak 7 yağmurluk derledik. 

adidas Mt Windfly Jacket

Rüzgarlara karşı hem vücut ısınızı korumanızı hem de hızınızı kaybetmemenizi sağlayacak bu yağmurluk, fırtınalı havalarda bile dışarıda rahatlıkla hareket edebilmenize olanak sağlıyor. Hafif olması sayesinde yanınızda taşıması da kolay olan bu ceket, ani bastıran yağmurlarda bile her an yanınızda.

nike Nsw Essential Jacket

Hem şık hem spor bu yağmurluğu gündelik hayatınızda bile giymek isteyebilirsiniz. Daha bol bir yapıya sahip olması ile beraber özellikle yürüyüşler için ideal olan bu yağmurluk, ince olması sayesinde üstüne başka montları da rahatlıkla giyebilirsiniz. 

nike Nk Rpl Windrunner Jacket

'Windrunner' yani yağmur koşucusu isimli bu ceket tam da isminin anlamını taşıyor. Koşu ya da uzun süreli açık hava sporlarının vazgeçilmezi olan bu ceket, yaz kış fark etmeksizin fitness yolculuğunuza devam edebilmenize yardımcı olur.

nike Nk Wvn Jacket

Nike konu spor oldu mu akıllara gelen kaliteli markalardan. En şiddetli rüzgarlar ve yağmurlardan bile etkilenmeden çıkmanızı sağlayacak bu ceket de o kalitenin izini taşıyor. Pratik giyilebilen ve kolaylıkla çıkarılabilen bu ceket en spontane durumlarda bile sizin yanınızda.

Under Armour Forefront Rain Jacket 

Yağmur ormanları… Himalaya Dağları…Londra Sokakları… Tüm yeni maceralarınızda yağmur size engel olmamalı. Under Armour konu sert koşullar oldu mu bu alanda tam bir uzman. Hem hareket kabiliyetinizi kısıtlamayacak hem de şık olan bu ceket ister yeni bir şehri gezerken isterseniz her gün yaptığınız yürüyüşlerinizi yaparken sizi koruyacaktır.

adidas Fast Jacket 

Krem rengi ve soft görüntüsü ile adidas'ın bu yağmurluğu açık havada trekking yapmayı sevenler için bir vazgeçilmez. Vücudunuzun bir parçasıymış gibi hissettiren kumaşı ile giydiğinizi bile unutabileceğiniz bu yağmurluk, size ekstra bir ağırlık eklemez. 

nike Nk Lightweight Jacket 

Hafifliğine şaşırabileceğiniz ve bir o kadar da tarz olan bu ceket, yağmurlu bir şehir hayatı sürenlenlerin gündelik hayatının bir parçası haline gelebilir. Özellikle yağmurlu havalarda dışarı çıkıp doğa ile bir olmayı sevenler eminiz ki bu yağmurluğa bayılacak.

Bir çoğu yerde yılın neredeyse yarısı yağmurlu geçebilmektedir. Bu günlerde bile sporunuza rahatlıkla devam edebilmeniz için 7 yağmurluktan bahsettik. Şimdiden iyi sporlar dileriz.

İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar