Evde Rahat Etmeni Sağlayacak 5 Giyim Önerisi

Evde Rahat Etmeni Sağlayacak 5 Giyim Önerisi

Birçoğumuzun günü oldukça yoğun ve yorucu geçiyor. Artık evde daha fazla zaman geçiriyor, hatta evden çalışıyoruz. Bu koşturmaca içerisinde kendini iyi hissetmek için hem şık hem de rahat ev kombinlerini denemek isteyebilirsin. 

Özellikle yaz ayları için spor taytlar, şortlar, t-shirtler ve kapriler en büyük yardımcın. Günlerini verimli geçirebilmen için seçtiğin spor kıyafetlerin bedenine uyum sağlaması ve terletmemesi çok önemli. Sneaks Cloud tam sana göre onlarca şık ve spor kombinlere sahip. 

1) Rahatlık ve Esneklik Vazgeçilmezinse

Dolabında bir çift tayt mutlaka bulunmalı. Tayt seçerken dikkat etmen gereken noktalar olduğunu unutma. Tercih edeceğin tayt vücudu ve beli tamamen kavramalı, hava geçiren yapıda olmalı ve dikişleri rahatsız etmemeli. Kombinini sporcu atleti ve rahat tişörtlerle tamamlayabilirsin. 

2) Yaza Uygun Rahat Şortlar

Hem evde hem dışarıda giyebileceğin, esnek kumaşlı ve terletmeyen şortlardan mutlaka edinmelisin. Şortunun cepli olması ufak tefek şeyler taşımak için büyük avantaj. Konforuna düşkünsen beli tam oturan, kumaşı hava geçiren, vücudunu sıkmayan ürünleri tercih etmelisin. Kıyafetlerin hareketlerini kısıtlamamalı. Ayrıca su tutmayan kumaşlar gün içerisinde ortaya çıkabilecek ufak aksaklıklarda gününü kurtarır. 

Evde, yürüyüşte, alışverişte hatta seyahat ederken tercih edebileceğin bu şortlar ne giyeceğine karar veremediğinde büyük kolaylık sağlayacak. Renkli çoraplar kombinini tamamlaman için birebir!

3) Klasik ve Konforlu

Eşofman altı sadece spor yaparken değil; evde, günlük hayatta da sıkça tercih edilir. Elbette dolabında yer vereceğin eşofman altı bir takım özelliklere sahip olmalı. Bazı kumaşların seni rahatsız edebileceğini ve vücudunu tahriş edebileceğini unutma. Günlük kullanım için seçeceğin eşofman altı hem şık hem de konforlu olmalı. Kombinini rahat tişörtlerle tamamlayarak havalı bir görünüm elde edebilirsin. 

4) Spor T-Shirtler

Hemen her şeyle kullanabileceğin spor t-shirtler ev kombinlerinin vazgeçilmezi. Özellikle yaz ayları için hareketli t-shirtlerden faydalanmalısın. Kırmızı, turuncu ve sarı gibi sıcak renkler sana enerjik bir görüntü kazandıracak. Ancak t-shirt seçerken renk, desen ve modelden daha fazlasına dikkat etmen gerektiğini göz önünde bulundur. T-shirtlerin yumuşak, rahat olmalı ve yıkandığında rengi akmamalı. 

5) Spor Elbiseler

Evde rahatlığı ve şıklığı yakalamak isteyen kadınlar için spor elbiseler demirbaş diyebiliriz. Bu kıyafetler hem giy-çık rahatlığı sunduğu hem de günlük hayatta kolay ve şık bir görünüm sağladığı için oldukça revaçta. Elbisenin tek parça olması ise seni ikinci bir parça ayarlama zahmetinden kurtaracak. Evde sıkça kullanabileceğin bu elbiseleri, dışarı çıkarken de spor ayakkabılarla tamamlayabilirsin. 

Evde, dışarıda, alışverişte veya sporda kullanabileceğin diğer ürünler için Sneaks Cloud’a göz atmayı unutma. 


İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar