NBA’de 2022 All-Star Kadroları Açıklandı

NBA’de 2022 All-Star Kadroları Açıklandı

NBA, dünya basketbolunun en üst seviyesi olarak görülmektedir. Birçok basketbol efsanesini bünyesinde barındırmış olan bu Amerikan Ligi, hem oyun hem de popülerlik açısından zirvede bulunmakta. Mehmet Okur, Hidayet Türkoğlu gibi Türk isimlerin de zamanında bu lig altında forma terletmişliği vardır. Şu an ise Cedi Osman, Furkan Korkmaz, Ersan İlyasova gibi isimler halen NBA’de forma giymektedirler.

Amerika, birçok spor dalında eğlence ve etkinliklere önem vermektedir. Super bowl gibi önemli etkinliklere imza atmasıyla beraber anlık 100 ile 400 milyon arasında izleyici sayısına da ulaşmaktadır. Birçok gösteriye ev sahipliği yapan ülke, NBA 2022 All-Star’daki kadrosu ile beraber kendisini yine zirvede tutmayı başarmıştır.

Lebron ve Durant

NBA, doğu ve batı konferansı olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Her sene, izleyici oyları ve performanslarına göre seçilen bu iki konferansın starları parkeye çıkmakta. İzleyicilere görsel şölen sunan oyuncular, bu etkinlik ile beraber kendi reklamlarını da yapmaktadırlar. NBA 2022 All-Star kadroları ise her zamanki gibi yine bu sene de iddialı.

Lebron James ve Kevin Durant, oy çokluğuyla kendi konferanslarının kaptanları seçildi. Fakat yaşanan talihsizlik tüm basketbol severleri üzdü. Brooklyn Nets’in yıldızı Durant, iç yan bağ sakatlığı sebebiyle NBA 2022 All-Star kadrosunda bulunamayacağını açıkladı ve yerini Jayson Tatum’a verdi. 

Team Lebron ve Team Durant

20 Şubat gecesi düzenlenecek olan etkinlikte maçlarla beraber şut yarışmaları da olacak. Gelin NBA 2022 All Star kadrosuna bir göz atalım:

Team Lebron All Star Kadrosu

Lebron James (Los Angeles Lakers)

Stephen Curry (Golden State Warriors)

Nikola Jokic (Denver Nuggets)

Giannis Antetokunmpo (Milwaukee Bucks)

DeMar DeRozan (Chicago Bulls)

Jimmy Butler (Miami Heat)

Luka Doncic (Dallas Mavericks)

Chris Paul (Phoenix Suns)

Fred VanVleet (Toronto Raptors)

James Harden (Philadelphia 76ers)

Darius Garland (Cleveland Cavaliers)

Donovan Mitchell (Utah Jazz)

Team Durant All Star Kadrosu

Jayson Tatum (Boston Celtics)

Ja Morant (Memphis Grizzlies)

Trae Young (Atlanta Hawks)

Joel Embiid (Philadelphia 76ers)

Andrew Wiggins (Golden State Warriors)

Karl-Anthony Towns (Minnesota Timberwolves)

Dejounte Murray (San Antonio Spurs)

LaMelo Ball (Charlotte Hornets)

Devin Booker (Phoenix Suns)

Zach LaVine (Chicago Bulls)

Khris Middleton (Milwaukee Bucks)

Rudy Gobert (Utah Jazz)


Sneaks Cloud ile sen de yeni NBA yıldızı olabilirsin. Performansını destekleyecek spor ayakkabı, şort, tişört ve saç bantlarını hemen keşfet!


İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar