Klasik Sevenlere 5 Nike Court Vision Ayakkabı Modeli

Klasik Sevenlere 5 Nike Court Vision Ayakkabı Modeli

Nike Court Vision serisi, klasik tarzı seviyorsan bir numaralı ayakkabı modelin olacak demektir. Ayakkabıda minimal tarz sevenlerin göz bebeği olan bu seri, sade ve düz görüntüsüyle basic ama güzel bir tarz kazandırıyor. Nike Court Vision, üstün performans ve dayanıklılığı ile bilinir ve aynı zamanda retro tarzı da yakalayan modern bir tasarıma sahiptir. Tam bir performans ayakkabısı diyebileceğimiz modelde renkli ve özgün tasarımlarla ayakkabıya farklılık katılmış. İşte senin için 5 Nike Court Vision modeli!

Nike W Court Vision Alta Ltr

Klasik bir görüntüye sahip olan model, son zamanlarda en çok tercih edilen tabanlardan biri olan yüksek tabana sahip. Yüksek tabanları, rahatlığı dışında ele alacak olursak uzun pantolonlarla beraber tercih ettiğinde bacak boyunu da daha uzun gösteriyor. Ayrıca yükseltilmiş köpük orta taban ile şekillendirilmiş topuk kısmı büyük bir rahatlık sağlıyor. Yazının başında da dediğimiz gibi ne kadar klasik bir model olsa da küçük tasarımlarla minimal bir özgünlük bu modelde de yakalanmaya çalışılmış ve leopar desenleriyle ayakkabıya şıklık ve farklı bir tarz yansıtılmış. Leopar desenlerini severim diyorsan bu modeli bayıla bayıla kullanabilirsin.  

Nike Court Vision Mid Nn

Klasik çizgisinden biraz daha sıyrılan bu model, yüksek bilekli ve nostaljik bir ayakkabı. Bu özellikleriyle sokak stilini seven kişiler tarafından da oldukça fazla tercih ediliyor. Klasik ama bir o kadar da rahat ve özgün bir model. Nike Court Vision Mid Nn, ayaklarının rahat hissetmesini sağlayacak üstün konfor özellikleri ve sağlam dayanıklılığı ile öne çıkan bir model. Eğer yüksek bilekli bir ayakkabı arıyorsan, Nike Court Vision Mid Nn kesinlikle sana göre. 

Nike W Court Vision Alta Ltr

Rengiyle tatlı bir hava yaratan modelde derinin renginden biraz daha açık bir ton bağcık kullanılmış. Yine yüksek tabanıyla özellikle kadınların en çok tercih ettiği modellerden birisi oluyor. Nike W Court Vision Alta Ltr, yükseltilmiş köpük orta taban sayesinde büyük bir konfor ve rahatlık sağlıyor. Klasik olsun ama biraz da renkli olsun dersen bu modeli gönül rahatlığı ile tercih edebilirsin. 

Nike W Court Vision Alta Ltr Siyah

Her dolapta mutlaka bir de siyah ayakkabı olmalı diyerek konuya giriş yapıyoruz. Bildiğin üzere her kombine beyaz ayakkabı olmuyor veya çabuk kirlendiği için her gün temizlemek gerekebiliyor. Bu dertten bıktıysan Nike w Court Vision Alta Ltr seni kurtarmaya geliyor. Siyah deri görüntüsü ile her kıyafete ve çoğu ortama uyum sağlayabilen bu model, günlük hayatta ayağının rahatlığını korumayı garantiliyor. Nefes alabilen ve bağcıkların etrafında sıkı olan üst kısım, her adımda ayağının serin kalmasını sağlar. 

Nike Court Vision Lo

Klasik basketbolun çember atışlarından ilham alarak tasarlanan dokulu şık üst kısım, klasik tarzdan biraz daha sıyrılarak farklı bir imaj yansıtıyor. Dolgulu, düşük bilekli silüet zarif bir görüntü ve rahatlık sağlıyor. Siyah üzerine kırmızı deri tasarımı girdiğin ortamlarda dikkat çekmeni sağlayacak bir detay. Klasik basketbol stilini seviyorsan ve rahat bir ayakkabı arıyorsan bu modeli tercih edebilirsin. 

Nike Court Vision serisinde en çok beğeneceğiniz modelleri inceledik. Ne kadar klasik olsa da minimal tasarımlarıyla klasik çizgisinden çıkarak aradığın tarzı özgün bir şekilde yansıtabilmeni sağlıyor. Tarzını klasik ama özgün bir şekilde yansıtmak istiyorsan bu bahsettiğimiz modellere göz atabilirsin. 

İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar