Bahar Renklerine Uygun 5 adidas Forum Ayakkabı Modeli

Bahar Renklerine Uygun 5 adidas Forum Ayakkabı Modeli

adidas Forum, hem sokak modası hem de basketbol için oldukça popüler olan bir ayakkabı serisi. Bu serideki ayakkabılar, rahatlık, dayanıklılık ve tarzın bir araya getirilmesiyle dikkat çekiyor. Baharın da gelmesiyle beraber Forum serisindeki bazı ayakkabı modelleri, canlı renkleri ve marjinal görüntüsüyle öne çıkıyor. İşte sana Forum serisinden bahar renklerine uygun 5 adidas ayakkabı modeli.

adidas Forum Bonega W

Klasik renklerden sıkıldıysan, çok canlı ve parlak renkleri sevmiyorsan bu ayakkabı tam sana göre. adidas’ın simgesi olan üç şerit bu ayakkabıda açık mavi yapılmış ve toz pembeyle güzel bir uyum yakalamış. Pastel ve açık tonların tatlı görüntüsü bahara ve kombinlerine çok yakışacak. İlk bakışta çiçekleri hatırlatan pastel renkler, baharda tarzına farklı bir hava katacak. 

adidas Forum Low Cl Mor

Mor, son yılların en popüler renklerinden biridir. Bu ayakkabıda mor rengi, beyaz deri malzemeyle birleştirilerek şık bir görünüm oluşturuyor. Beyazı her kombinle rahatça uyumlayacağını düşünürsek gönül rahatlığıyla bu ayakkabıyı tercih edebilirsin. Renklerinin yanı sıra oldukça rahat olan model, tarzından ödün vermeden karakterini ortaya koymanı sağlıyor. 

adidas Forum Bonega W Hello Kitty

adidas Forum Bonega W Hello Kitty, adidas’ın popüler forum ayakkabı serisinin bir üyesidir ve ünlü çizgi karakter Hello Kitty’nin sevimli tasarımı ile birleştirilmiştir. Çocuk ruhluysan bu ayakkabı modeline bayılacağına oldukça eminiz. Üst yapısı için nubuk deri ve süet malzemeler kullanılarak tasarlanan ayakkabıda Hello Kitty’nin yüzü ve şirin kırmızı saç bandı gibi karakteristik tasarımlar bulunuyor. Bizce bu model, bahara uyum sağlayacağın, renkli ve şirin tarzını ortaya koyacağın bir model. 

adidas Forum Bonega 2B W

Forum Bonega 2B W, yüksek kaliteli nubuk deri ve süet malzemelerle tasarlanmıştır. Süet malzemeler ayakkabıya oldukça farklı bir hava katıyor. Mavi ve kırmızı detaylara sahip model bahara renkli bir görüntü katarken rahatlığıyla kolay hareket edebilmeni sağlayacak. Sneaker ve sokak tarzı seviyorsan bu model oldukça ilgini çekebilir. 

adidas Forum Low Cl

Gri ve yeşilin kombinasyonu ile oluşturulan model bahar mevsimine adeta cıvıl cıvıl bir hava katıyor. Diğer sneaker modelleriyle hemen hemen aynı olan ayakkabı, diğerlerinden rengi sayesinde farklılaşıyor. Tamamen griden tasarlanan üründe Adidas logosu yeşil olarak tasarlanarak ayakkabıya farklı bir tarz katılmış. Yeşil ve gri uyumunu sevdiysen bu ayakkabıyı bahar aylarında gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin. 

Adidas’ın en ünlü serilerinden olan Forum, canlı renkleri ve farklı tasarımlarıyla sneaker ve sokak tarzını sevenleri büyülüyor. Stilini özgürce ve cool bir şekilde yansıtmak istiyorsan önerdiğimiz ayakkabı modellerini tercih edebilirsin. 


İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar