Bahar Kombinlerinize Renk Katacak 5 adidas Stan Smith Ayakkabı Modeli

Bahar Kombinlerinize Renk Katacak 5 adidas Stan Smith Ayakkabı Modeli

adidas Stan Smith ayakkabısı, 1971 yılında piyasaya sürülmüştür ve adını, o dönemin başarılı tenis oyuncularından Stan Smith'ten almıştır. İlk olarak tenis kortlarında kullanılmaya başlanan bu ayakkabı, kısa sürede spor dünyasında popüler hale geldi. 

Ayakkabının tasarımı, Stan Smith'in sade ve minimalist tarzına uygun olarak tasarlanmıştır. Stan Smith ayakkabısının tasarımı, o dönemde tenis ayakkabılarının genellikle beyaz ve sade tasarımlara sahip olmasından etkilenmiştir.

adidas, bu trendi devam ettirerek Stan Smith ayakkabısını tasarlamış ve bu ayakkabı, kısa sürede spor dünyasında ve sokak modasında popüler hale gelmiştir. 1970'li yıllarda, tenis oyuncuları arasında popüler olan bu ayakkabı, 1980'li yıllarda geniş bir kitle tarafından tercih edilmeye başlamıştır. Stan Smith ayakkabısı, retro tasarımı ve rahatlığı ile spor dünyasından sokak modasına kadar geniş bir kitleye hitap etmektedir. Biz de senin için 5 tane Stan Smith modeli seçtik! 

adidas Stan Smith Unisex Beyaz

Stan Smith ayakkabısının tasarımı, minimalist ve şık bir görünüme sahiptir. Beyaz deri üst yüzeyi ve Stan Smith logosu, ayakkabının en belirgin özelliklerindendir. Ayrıca, yüksek kaliteli üst düzeyi ve özel olarak tasarlanmış OrthoLite tabanı, ayaklarının konforlu olmasını sağlar. Bu model, hem spor hem de günlük kullanımın için idealdir. Diğer modellere göre daha sade olsun ama benim tarzımı da yansıtsın diyorsan bu ayakkabı tam sana göre. 

adidas Stan Smith Bonega W Bej

Serinin bahara en çok yakışan rengiyle mükemmel bir platform ayakkabı. Bağcıklara yerleştirilmiş küçük fermuarlı çantasıyla farklı bir tarz yaratıyor. Bozuk paranı veya kulaklığını koyabileceğin küçük bir çantasının olması sana avantaj sağlıyor. Geniş platform tabanı ile yüksek bir görünüm kazanıyor. Bahara çiçekler açtırmak istiyorsan bu ayakkabıyı tercih edebilirsin. 

adidas Stan Smith Bonega W Siyah

Lüks detaylara sahip model, siyahın da asilliğiyle oldukça şık bir görünüm yansıtıyor. Stan Smith ayakkabının tarzıyla birleşen siyah ve şık görüntü oldukça havalı bir izlenim veriyor. Siyah ve altın renkli bağcık klipsi ayakkabıya şık bir dokunuş ekliyor. Şık ama tarz bir görüntü istiyorsan bu modeli seve seve kullanabilirsin. 

adidas Stan Smith J Beyaz

Gençler için tasarlanan bu ayakkabı, özgün modeli ile sade ama şık bir tarza sahip. adidas Stan Smith J Beyaz, her yaşam tarzına uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Basit ve minimal tasarımı, herhangi bir kıyafetle uyumlu olup, herhangi bir tarza kolayca adapte edilebilir. Bu ayakkabı modeli, hem şık hem de rahat ayakkabı arıyorsan senin için oldukça güzel bir seçim olabilir. 

adidas Stan Smith Crepe Ayakkabı

adidas Stan Smith ayakkabının bu modeli, yumuşak süet saya ve krep kauçuk dış taban, çok yönlü kullanıma uygundur. Sade ve kaliteli bir görüntü yanıtmasıyla günlük hayatta da tercih edebilirsin. 

Bahar kombinlerinde seve seve kullanacağın adidas Stan Smith ayakkabıları senin için seçtik. Şimdi sıra sende! En güzel Stan Smith ayakkabısıyla en güzel kombinleri yaparak bahara ruhunu yansıt. 


İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar