Babalar Günü Hediyesi Ne Alınır?

Babalar Günü Hediyesi Ne Alınır?

Babalar Günü Hangi Gün?

Babalar Günü farklı ülkelerde farklı tarihlerde kutlansa da, Türkiye’de Haziran ayının üçüncü pazarı kutlanmaktadır. Bu sene Babalar Günü 20 Haziran 2021 tarihine denk geliyor.

Babalar Günü Nasıl Ortaya Çıktı

Annesini kaybettikten sonra beş kardeşiyle birlikte babası tarafından büyütülen Amerikalı Sonora Smart Dodd, tıpkı Anneler Günü gibi babalara özel bir günün olması gerektiğini düşündü. O dönemde Anneler Günü büyük coşkuyla kutlanıyordu. Sonora, babasının doğum günü olan 5 Haziran için bir organizasyon düzenlemek istedi ancak hazırlıkların yetişmemesi sebebiyle kutlamalar Haziran ayının üçüncü pazar gününe ertelendi.

Babalar Günü ilk kez 19 Haziran 1910 tarihinde Washington’a bağlı Spokane şehrinde kutlandı. Resmi tatil olması ise 1972 yılında Amerika’da döneminin başkanı Richard Nixon’ın imzasıyla gerçekleşti. 

Babalar Günü İçin Hediye Önerileri

Kıymetli babalarımıza sevgimizi gösterebileceğimiz Babalar Günü yaklaşıyor. Babalar Günü’nde bir babaya verebileceğin en güzel hediye içten gelen bir sarılma, ona ayırdığın zaman ve biriktirdiğiniz anılar olacaktır. Ancak yine de baktıkça seni hatırlayacağı, kullandıkça mutlu olacağı bir hediye almak istiyorsan senin için ufak bir rehber hazırladık. Baban veya özel hissetmesini istediğin bir baba için hediye arıyorsan, seçiminin kişiye özel olmasına dikkat etmelisin. Aynı zamanda hediyenin kullanışlı ve uzun ömürlü olması, hediye seçerken ne kadar özenli davrandığını gösterecektir. 

Sneaks Cloud ekibi olarak, bu özel gün için hediye fikirleri alabileceğin bir yazı hazırladık. 

1) Spor Ayakkabı

Yeni bir çift spor ayakkabı her zaman kullanılabilecek ve ihtiyaç duyulabilecek bir hediye. Özellikle sportif bir baba içinse, spor ayakkabı tam aradığın hediye olabilir. Her yaşa, her tarza uygun onlarca farklı modellere buradan göz atabilirsin.

2) Gömlek

Havalar ısınırken hem şık hem de ferah bir kıyafet seçmek güzel tercih olabilir. Klasik tişörtlerden, bisiklet yaka modellerden sıkıldıysan sezona uygun bir gömlek bakmanı tavsiye ederiz. Bu gömlekler her tarza, her yaşa uygun ve kesinlikle çok havalı!

3) Şort ve Kapri

Tatilde, evde, yürüyüşte, alışverişte, sporda tercih edilebilecek bir hediye çok kullanışlı olmaz mıydı? Babalar Günü için bir diğer hediye önerimiz yaz günlerinin kurtarıcısı şortlar. Alacağın kişinin tarzına uygun bir model bulacağına eminiz. 

Uygun Fiyatlı Babalar Günü Hediyesi

Hediye ararken bütçe dostu seçeneklerinin olduğunu da unutmamalısın. Sneaks Cloud’da onlarca farklı ürüne sezon indirimleriyle sahip olabilirsin. Babalar Günü için kampanyalı ürün fırsatlarından faydalanmayı unutma!

Sneaks Cloud tüm babaların Babalar Günü’nü kutlar!

İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar