Tatile Giderken Yolda Dinlenebilecek Spotify Listeleri

Tatile Giderken Yolda Dinlenebilecek Spotify Listeleri

İple çektiğin tatil günü sonunda geldi! Tatilin en eğlenceli kısımlarından biri gidiş yolu. Ailenle, arkadaşlarınla, sevdiklerinle veya tek başına yola çıkarken ne kadar heyecanlandığını tahmin edebiliyoruz. Artık kafanı dinleyebilir, eğlenceli aktiviteler yapabilir, bol bol güneşlenebilirsin. İster arabayla, ister uçakla, ister otobüsle olsun; tatile giden o uzun yol aslında oldukça zevkli. Yola çıkmadan önce tatil yolunu daha da eğlenceli hale getirecek Spofity listelerine mutlaka göz atmalısın. Dinlerken uzaklara dalıp hayal kurabileceğin, istersen dans ederek eşlik edebileceğin bu müzik listeleri seni hızlıca tatil moduna sokacak. 

Türkçe Spotify Listeleri

1-) Türkçe Tatil ve Yol Şarkıları

Herkesin ezbere bildiği Türkçe şarkılardan oluşan bu liste yolculuk için birebir. Gerek slow, gerek hareketli pop şarkıların olduğu bu listeyi hemen hesabına eklemelisin!

2-) 3. Yeniler

Yeni akım “3. yeniler” her kesime hitap ediyor. Huzurlu ve keyifli bir yolculuk için bu playlist’i incelemeni öneririz. 567 şarkılık bu liste uzun bir yolculuk için oldukça ideal.

3-) Hareketli 90’lar

Nostaljik şarkılardan vazgeçemeyenlerdensen, tam sana göre bir önerimiz var. Bu liste tamamen hareketli Türkçe 90’lar şarkılarından oluşuyor. 

4-) Türkçe Pop

Türk pop’unun en seçkin ve güncel şarkıları bu listede. Dinlerken dans etmek isteyeceksin.

Yabancı Spotify Listeleri

1-) Fon Müziği

Bangır bangır çalan müzikten ziyade, arka planda oynayacak bir liste istiyorsan bu playlist tam senlik. Kafa dinlemelik, huzurlu şarkılar eşliğinde bir yolculuk için bu playlisti hemen kaydetmelisin.

2-) Summer Hits 2021

2021’in en popüler yaz şarkılarını barındıran bu Spotify listesi yolu çok daha kısa hale getirecek. Bu playlist’le yaptığın yolculuktan çok keyif alacağını garanti ediyoruz. 

3-) Indie Roadtrip

Yüzüne kocaman bir gülümseme yerleştirecek olan bu listeyi bir an önce kitaplığına kaydetmelisin.

4-) Summer Hits 2000-2021

Yol boyu son 21 yılın en sevilen şarkılarını dinlemek muhteşem olmaz mıydı? Hem eski anılarını canlandıracak hem de yeni anılar edinmeni sağlayacak bu hareketli çalma listesi yolculuk için harika bir tercih.

5-) Top 100 Rock

Gelmiş geçmiş tüm efsane rock parçalarını dinlerken çok iyi vakit geçireceksin.

Karışık Spotify Listeleri

1-) Uzun Yol Şarkıları 2021

Bu playlist 983 şarkıdan oluşuyor. Çoğunlukla Türkçe şarkılar bulunan bu liste, seni hem coşturacak hem de hayallere daldıracak. Uzun bir araba yolculuğu için ihtiyacın olan tüm şarkılar bu linkte!

2-) Karışık Yabancı Pop Hit 2021

Türkçe ve yabancı şarkılardan oluşan bu pop playlist’i ile yeni şarkılar keşfederken, sevdiğin şarkıları dinlemeye doyamayacaksın. 

Tüm yorgunluğunu atacağın harika bir tatile geri sayım başladıysa, ihtiyacın olan her şey için Sneaks Cloud Blog’u takip edebilirsin. Tatilde keyifle kullanabileceğin spor giyim ve aksesuarlar için Sneaks Cloud’a göz atmayı unutma. Sneaks Cloud iyi tatiller diler!


İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar