2022’nin Favori Basketbol Ayakkabıları

2022’nin Favori Basketbol Ayakkabıları

Sokakta veya parkede oynanabilen basketbol, sokaktaki kültürle başlayan daha sonra da parkelerde devam eden bir spor dalıdır. Yaklaşık 100 yıldan beri süregelen bu sporda farklı tarzdan ayakkabılar gün geçtikçe artmaktadır. 2021 yılının geride kalmasıyla beraber yeni yılın trend ayakkabıları da raflarda yerini aldı. Senin için 2022’nin favori basketbol ayakkabılarını bu blogda derledik. 

adidas Ownthegame 2.0 Erkek Spor Ayakkabı Kırmızı

Biliniyor ki koleksiyon üretmede Adidas, her zaman rakipleriyle yarışmaktan çekinmemiştir. Adidas basketbol ayakkabısı senin isteklerini karşılayacak olan performans ayakkabısı gibi duruyor. Topuk dikeninin bir noktada önüne geçebilecek veya hafifletebilecek bu eşsiz tasarımı sakın kaçırma. 

Nike Aır Max Impact 2 Erkek Spor Ayakkabı Beyaz

Basketbol ayakkabısı Nike, 2022’nin favori basketbol ayakkabılarından biri. Özellikle NBA ile beraber her sene değişen erkek basketbol ayakkabı trendi ise severlerini yeni tasarımlarla karşılıyor. Enerjiyi geri besleyen ve hava taban teknolojisiyle alıcısına göz kırpan bu ürünü hemen keşfet!

Nike Renew Elevate 2 Erkek Spor Ayakkabı Siyah

Listenin sıradaki ürünü, ayakkabısıyla sahada ses çıkartmak isteyenler için geliyor. Basketbol ayakkabısı erkek seçimiyle beraber arkadaşınla yapacağın teke tek maçlarda bir adım öne geçebilirsin. Hem şıklığı hem de göze çarpan yapısıyla beraber 2022’nin favori basketbol ayakkabısını hemen sepetine ekle.

Nike Aır Max Impact 2 Erkek Spor Ayakkabı Siyah

Sneaks Cloud ile 2022’nin favori basketbol ayakkabıları listesine devam ediyoruz. Nike’ın Air Max serisini uyarladığı bu erkek basketbol ayakkabısını giymek için sabırsızlanacaksın. Bileğini kavrayan özelliği ile sakatlanmanın önüne geçen bu tasarımda kalıplı gibi gözükse de hafif bir ağırlığa sahiptir. Arkadaşlarınla yapacağın maçlarda dikkat çekmek ve rahatlık istiyorsan Nike erkek basketbol ayakkabısını sakın kaçırma.

İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar