Anneler Günü: Spor Seven Annelere Hediye Fikirleri

Anneler Günü: Spor Seven Annelere Hediye Fikirleri

Her mayıs ayının ikinci pazarı kutladığımız Anneler Günü telaşı başladı. Tabii her annenin ilgi alanı farklı olduğu için hediye konusunda kararsızlıklar yaşayabilirsin. Bunun için sana çok güzel hediye fikirleriyle geldik ama öncelikle sabah ona güzel bir kahvaltı hazırlayarak güne mutlu başlamasını sağlayabilirsin. 

adidas Tayt

İlk hediye önerimiz Adidas Tf Glam 7/8 pembe tayt. Annen spor yapmayı seviyorsa ve günlük hayatında çok aktifse bu hediyeye bayılacak. Ürünün rahatlığı ve kumaşı güzel bir görüntü yaratırken vücudu toplayan yapısıyla da içinde kendisini çok rahat hissedecek. Techfit kumaştan üretilen tayt, şık ve basınç uygulayan kesimi ile vücudu sararak konfor ve destek sağlıyor. Bu sayede hareketleri daha iyi yaparak kendisini kısıtlamadan özgürce sporunu yapabilir. Üstelik taytın tatlı pembe rengi Mayıs ayına çok yakışacak. Annenin konforlu bir şekilde spor yapmasını istersen bu ürüne göz atabilirsin. 

adidas Çanta

Kadın eşyası denilince akla ilk gelenlerden birisi kesinlikle çantadır. Dışarı çıkarken, yakın bir yere de gidilse o çanta mutlaka alınmalı. Özellikle koşu ve yürüyüş için çıkıldığında insanın cüzdan koyabilecek bir çanta edinmesi zaruri bir hale geldi. Adidas’ın Waistbag L çantası tam da bu sorunu karşılamak için üretilmiş diyebiliriz. Kola ve bele bağlanabilen çanta, bu özelliği sayesinde taşınması kolay ve ağırlık yapmayan bir çanta oluyor. Aynı zamanda küçük formundan dolayı yer kaplamıyor. Sadece koşuya çıkıldığında da değil günlük hayatta işlerini halletmek için dışarı çıktığında rahatlıkla kombinleyip kullanabilir. Annenin böyle küçük ve kullanışlı bir çantaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorsan bu hediye tam sana göre!

The North Face Yağmurluk

Ne kadar yaz geldi desek de Mayıs ayının yağmurları asla bitmez. Bu hediye fikrimiz de hem anneler gününe hem de Mayıs ayının yağmurlarına yakışır bir tercih. Havalar ısındığı için insanlar bol bol yürüyüş yapmaya, dışarıda koşmaya ve spor salonlarından oldukça uzak kalmaya çalışıyor. Güzel hava insanın enerjisini yükselttiği için doğal olarak kimse spor salonlarına kapanmak istemiyor ve sporlarını dışarıda yapmak istiyorlar. Bu noktada yağmurluk hayat kurtaran bir eşya haline geliyor. Annen dışarıda spor yapıyorsa çok seviyorsa bu hediyeyi de çok sevecek!

Timberland Elbise

İlkbahar kombinlerinin vazgeçilmez parçası elbiseler, annenin bayılacağı bir hediye olabilir. Elbiseler hem kombinlenmesi kolay rahat parçalar hem de günlük hayatta çok kurtarıcı bir parça oluyorlar. Timberland Dwr Mavi Elbise de hem spor hem şık görüntüsüyle annenin seve seve giyeceğini düşünüyoruz. Spor yapmasa da spor parçaları kullanmayı seviyorsa bu hediyeyi düşünebilirsin.  

Gözbebeğimiz annelerimizin gününde onları düşünerek kullanabilecekleri hediyeler almak çok önemli. Sevgisini bizden esirgemeyen ve her daim yanımızda olan annelerin Anneler Gününü kutluyoruz. Sen de annene hediye almak istiyorsan ama ne alacağına karar veremiyorsan yazımıza göz atmalısın.


İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar