23 Nisan Okul Öncesi Hediye Fikirleri

23 Nisan Okul Öncesi Hediye Fikirleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na çok az kaldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu gün coşkuyla karşılanmakta ve kutlanmakta. Bu günün öncesinde ise anne babalar, çocuklarını mutlu edecek aktiviteler gerçekleştiriyor veya hediye alıyor. Sneaks Cloud olarak sizlere 23 Nisan okul öncesi hediye fikirleri çatısı altında bir liste hazırladık. Birbirinden güzel hediyeler için hemen keşfedin!

Nike Y Nk Brsla Jdı Mını Bkpk Çocuk Sırt Çantası Mavi

Listenin ilk ürünü, bir öğrencinin en çok ihtiyaç duyduğu aksesuar oluyor. Sırt çantası basit gibi gözükse de genel sağlığa çok etkisi bulunmaktadır. Özellikle gelişme çağındaki çocuklar için omuriliğe fazla yük bindirmeyen çantaların kullanılması, ilerde yaşanacak duruş bozukluklarının önüne geçebilir. Yükü hafifleten teknolojisiyle beraber şık bir tasarıma sahip olan Nike Çanta’yı 23 Nisan’da okul öncesi hediye olarak alabilirsiniz.

Timberland 6 In Premium Wp Çocuk Bot Ve Çizme Kahve

Genel olarak çocuklara kışlık alırken sorun yaşanmaktadır. Özellikle ayakkabı konusunda opsiyon olarak istediğini bulamayan ebeveynler beklediğini alamıyor. Timberland ise tüm bu opsiyon sıkıntısını ortadan kaldırmak için burada. Kalitesini her zaman konuşturan marka, şık ve sade tasarımıyla çocuk botlarını raflarda sergilemeye başladı. Bu eşsiz ürünü sakın kaçırmayın.

Skechers Heart Charmer Photobomb Çocuk Terlik Beyaz

Soğuk kış aylarının geride kalmasıyla beraber hafif serin ve sonrasında da sıcak günler kapıda. Mevsimlik terlik modelinde ise en önemli noktalardan biri hem bahar hem de yaz aylarında tereddütsüz giyilebilir olması. Terleten bir yapıya sahip olmayan Skechers’ın bu çocuk terliği 23 Nisan okul öncesi en mantıklı hediyelerden biri.

Puma Flyer Flex Ac Ps Çocuk Spor Ayakkabı Pembe

Ebeveynlerin en çok tercih ettiği ayakkabı markalarından biri olan Puma, çocuk ürünlerinde de geride kalmamış. İki farklı renk seçeneği ve çeşitli numara opsiyonlarıyla beraber bu köklü markanın ürünlerinde tereddüt içinde kalmayın. Enerjiden tasarruf sağlayan bu ürün, aynı zamanda hava transferine de izin vermesiyle beraber terlemenin önüne geçmektedir. 23 Nisan okul öncesi bu güzel hediyeyi hemen keşfedin.

Nike Nıke Star Runner 3 Se (Psv) Çocuk Spor Ayakkabı Siyah

23 Nisan okul öncesi hediye fikirlerinde sıradaki ürün biraz daha sportif. Spor giyim için şık bir tasarıma sahip olan üründe mevsimlik ayakkabı modellerinin başında geliyor. Ücretsiz iade seçeneği ile internetten vereceğiniz siparişlerde mobil uygulamamızı kullanabilirsiniz. Çeşitli kampanyalardan haberdar olmak için bildirimlere izin vermeyi unutmayın.

adidas Tensaur K Çocuk Spor Ayakkabı Beyaz

Renkli ürünlerden sıkılan ebeveynler sakın endişelenmesin. 2 farklı tasarım seçeneğiyle raflarda yerini alan çocuk beyaz spor ayakkabıda taban teknolojisine dikkat çekilmeli. Rahat bir şekilde koşmak ve aktivite gerçekleştirmek için birebir olan ayakkabıyı hemen keşfedin. Taban teknolojisiyle topuk dikeni gibi rahatsızlıkların da önüne geçilebilir. 

Nike Downshıfter 11 (Gs) Çocuk Spor Ayakkabı Pembe

23 Nisan okul öncesi hediye fikirleri listesinin sonuncusu, 4 farklı renk seçeneği ile şık bir görünüme sahip olan Nike ayakkabı çocuk. Her yaptığınız alışverişte kazandığınız %3 parapuanları sonraki alışverişinizde kullanabilirsiniz. Ayrıca Ramazan ayı boyunca her gün saat 00.00-06.00 arasında yapacağınız 500 TL ve yeni ve üzeri yeni sezon alışverişlerinize 100 TL anında indirim.

İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar