2021 Sezonunda NBA'de Takip Edilmesi Gereken İsimler

2021 Sezonunda NBA'de Takip Edilmesi Gereken İsimler

Dünya’nın en prestijli basketbol liglerinden biri olan NBA, her sene çıkardığı yeni potansiyellerle veya önceki sezonlarda bekleneni verememiş fakat yeni sezonla birlikte performansını artıran isimleriyle ünlü bir organizasyon. Dünya basketbol tarihine ismini ve performanslarını altın harflerle yazdıran pek çok isme ev sahipliği yapmış olan NBA’de 2021 ve sonrasında takip edilmesi gereken yeni çaylaklar ve henüz kariyerinin başında olan yıldız adayları bulunuyor. Hadi gel, geleceğe damga vuracak basketbolcu isimlerini şimdiden tanıyalım!

Luka Doncic - Dallas Mavericks

Listemize, aslında zaten parlamış olan bir yıldızla başlayabiliriz. Real Madrid ile EuroLeague’de başarılı performansının ardından Dallas Mavericks’e geçen burada ilk sezonundan itibaren gözlerin üstünde olduğu Sloven oyuncu, 1999 doğumlu. Oyun kuruculuğu, içeriye girişleri ve uzaktan şutlarıyla rakiplerine korku salan Doncic, ilerleyen yıllardan MVP (En Değerli Oyuncu) ödülünü ve All Star seçilme başarısını sıklıkla elde edecek gibi görünüyor.

Bam Adebayo - Miami Heat

Miami Heat’in uzun yıldızı Bam Adebayo, 2019 - 2020 sezonunda ortaya koyduğu savunma ve hücum performansıyla otoritelerin beğenisini kazanmıştı. Bu sezon da oldukça iyi bir grafiğe sahip olan ve takımı için oldukça önemli bir isim olan Adebayo, 1997 doğumlu. Gelecek sezonlarda pota altında rakiplerine geçit vermeyen bir isim olacağından kimsenin şüphesi yok.

Ja Morant - Memphis Grizzlies 

Geçtiğimiz sezon herkesi şaşırtan bir performansla takımının en önemli ismi olmayı başaran oyun kurucu Ja Morant, sonraki sezonlarda ismini sıklıkla duyacağımızın sinyallerini ilk sezondan verdi. Atletik yapısı, keskin oyun kurucu zekası ve uzunların üstünden zıplama cesareti ile pek çok basketbolsever tarafından beğeniyle takip edilen 1999 doğumlu Morant, kendi pozisyonunda NBA’in önde gelen genç isimlerinden. 2021 NBA oyuncuları arasında dikkat çeken bu isme gelecekte dikkat etmek gerekiyor.

Zion Williamson - New Orleans Pelicans

2019 Draftlarında 1. tur 1. sıradan New Orleans Pelicans tarafından seçilen dev isim Zion Williamson, gücü ve şut yeteneğiyle bir uzundan beklenenin fazlasını verebiliyor. Takımının taktiklerinde önemli bir yere sahip olan ve All Star heyecanını da yaşayan 2000 doğumlu Zion, böyle devam ederse takımının vazgeçilmez ismi olmaya aday.

De'Aaron Fox - Sacramento Kings

 

Sacramento Kings’in hücum alanındaki yükünü sırtlanan oyun kurucu De’Aaron Fox, hem oyun kurucu hem de delici hücum özellikleriyle göz kamaştırıyor. 1997 doğumlu Fox, atletik yapısı ve hızı sayesinde kolayca sayı bulabiliyor ve takım arkadaşlarına ihtiyaç duydukları boş alanları sağlayabiliyor. Otoriteler tarafından gelecek sezonlarda farklı takımlarda çok daha yüksek performans göstereceği konuşuluyor.

Donovan Mitchell - Utah Jazz

 

Utah Jazz’in başarılı serisinin arkasında imzası bulunan isimlerin başında gelen Donovan Mitchell, 10 parmağında 10 marifet olan isimlerden. Oyun kuruculuğu ve şutörlüğünün yanı sıra smaç performansıyla da izleyenlere ayrı bir keyif sunan 1996 doğumlu Mitchell, basketbolun güzelliklerini tek başına sunabilen bir isim.

Jayson Tatum - Boston Celtics

Boston Celtics, genel olarak veteran sayılan yaş olarak daha ilerlemiş isimleri kendisine lider alan bir takım görünümü sunuyordu. Ta ki Jayson Tatum’a kadar… 1998 doğumlu Tatum’un önderliğinde sahaya çıkan Celtics, Tatum’un hem hücumda hem savunmada yaptıkları ve takımı oyun içinde yönlendirmesi ile yol alıyor. Geçtiğimiz sezondan itibaren vites arttıran Tatum ise performansıyla gelecek sezonlarda kendisinden daha sık bahsettireceğe benziyor.

NBA, her an her şeyin yaşanabileceği bir basketbol ligi. Beklenmeyen isimlerden inanılmaz performanları bize sunabilen bu oyunda, mutlaka takip edilmesi gereken ve her zaman üst düzey istatistikler sunan bu isimleri okuduktan sonra senin de içinde basketbol heyecanı alevlendiyse hemen Sneaks Cloud basketbol kategorisinde sana uygun ekipmanlarla çalışmaya başla!

İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar