Kampüse Uygun Şık Çanta Modelleri

Kampüse Uygun Şık Çanta Modelleri

Öncelikle kafanızda hayal etmeye çalışın. Okulun ilk günü ve kampüse giriş yapıyorsunuz. Herkes çok heyecanlı; arkadaşlarını uzun süredir görmeyen gençler, arkadaş edinmeye çalışan yeni öğrenciler… Bunları yaşarken ilk dersinize giriyorsunuz ve hemen ardından arkadaşlarınızla çimlere oturmaya gidiyorsunuz. Ellerinize kahvenizi alıp yapacağınız bu aktivitelerde size eşlik etmesi gereken bir çanta bulunuyor.

Defter kitabın yanında eşyalarınızı koyacağınız bir yer olması gerekiyor. İşte sizler için derlediğimiz şık çanta modelleri 

Vans Wm Got Thıs Mını Backpack Kadın Sırt Çantası Pembe

Kampüs içerisinde gezinirken sırtınızda yük hissettirmeyecek bir çanta olsa ne güzel olurdu değil mi? Vans çanta modelleri ile bu kusursuzluğu sonuna kadar hissedeceksiniz. Öğrencilerin en neşeli halini yansıtacak olan Vans çantaları, bunun yanında sizlere çok güzel bir deneyim sunuyor.

Nike Nk Brsla Bkpk Sırt Çantası Mavi

Hafif renkli olmasından dolayı kampüs içerisinde farklı bir kullanım şekli olabilir. Okul takımında olanlar veya sporla ilgilenenler için birebir olan bu çantayı hemen sipariş edin. Sneaks Cloud uygulamasını indirerek size özel hazırlanmış kampanyalar ve indirimlerden haberdar olun.

Nike Nk One Bkpk Kadın Sırt Çantası Siyah

Nike sırt çantaları ile okulunuza heyecanla gidin. İki farklı renk seçeneği ile raflarda yerini alan Nike çanta modellerini hemen sipariş edin. Sneaks Cloud web sitesini ziyaret ederek farklı çantalara göz atabilir veya okulunuz için farklı ihtiyaçları giderebilirsiniz. 

Eastpak Orbıt Sırt Çantası Siyah

Eastpak çantalar sizi tamamlayan aksesuarlardan biri olacak. Kendinizi bir anlığına fakültenize giriş yaparken düşünün. Çantanızın getirdiği incelik ve tamamlayıcılığı ile beraber tüm gözleri üzerinize çekin. Sneaks Cloud ile tarz giyimin yanında konfora yer verin. Hemen harekete geç.

Vans Mn Construct Skool Backpack Erkek Sırt Çantası Siyah

Vans erkek çanta modelleri ile tarzınıza tarz katın. Normalden daha farklı bir tasarıma modelinde yer veren Vans, aynı zamanda sizlerin omurilik yapısına da dikkat ediyor. Dik duruşunuzun bozulmaması ve bunun yanında size ağırlık hissettirmemek için farklı bir teknoloji kullanılmış gibi gözüküyor.

Eastpak Morler Powr Sırt Çantası Kırmızı

Eastpak ile kaldığımız yerden devam ediyoruz. Hayatınızda biraz renklilik istiyorsanız bu seçenekte biraz soluklanabilirsiniz. Sneaks Cloud ile okul çantalarınızı gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Web sitemizi ziyaret ederek Eastpak, Vans, Nike ve adidas gibi markaların okul çantalarına göz atabilirsiniz.

adidas Clsc Bos Bp Gfx Sırt Çantası Siyah

adidas çanta modellerinde dikkat ettiyseniz genelde sade bir tasarım söz konusu. Konfora ve sağlığa oldukça dayalı olan çantalarda tasarımını sade tutan marka, özellikle konfora vurgu yapmış gibi gözüküyor. adidas okul çantası gibi birçok aksesuarı Sneaks Cloud web sitesinden sipariş edebilirsiniz.

Timberland Backpack (900D) Sırt Çantası Kırmızı

Timberland’i genel olarak ayakkabıdan veya üst giyimden duyuyor olabilirsiniz. Bir farklılıka bulunup çantada da adından söz ettiren kaliteli spor giyim markası, kendisinin farklı bir klasmanda olduğunu adeta hissettiriyor. Sneaks Cloud ile okul çantalarında istediğinizi seçmekte özgürsünüz. 

Skechers Unısex Sırt Çantası Lacivert

Skechers gibi markalarda bu tarz aksesuarlara çok rastlamazsınız. Fakat şunu da unutmayın ki bir şey ne kadar az olursa o kadar öz olur. Bu noktada Skechers çanta modelleri sizleri üzmeyecek noktada olmakla beraber oldukça memnun da edecek. Sizlere farklı bir deneyim sunmaya hazırlanan spor giyim markasını hemen sipariş edin.

Eastpak Padded Pak'r Sırt Çantası Pembe

Kampüs hayatına uygun şık çanta modelleri listemizin sonuncu ürünü Eastpak oluyor. Bütçe dostu çantaları seçerken tek yapmanız gereken size uygun rengi belirlemek. Hemen ardından yapmanız gereken tek şey sipariş ederek Sneaks Cloud güvencesiyle alışverişinizi tamamlamak. 

Birbirinden şık çanta modellerini sizler için derledik. Kombin, okula dönüş ve giyim tavsiyeleri için Sneaks Cloud Blog’u takip etmeyi unutmayın. Bilgilendirici bloglarımızdan haberdar olmak için bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar