Basketbolseverler için Podcast Önerileri

Basketbolseverler için Podcast Önerileri

Son yılların en fazla tüketilen medya türü olan podcast, farklı konu ve tarzlarıyla her türlü dinleyiciye hitap ediyor. Farklı çeşitleriyle hem bilgilenmek hem de eğlenmek isteyenler için eşsiz çözümler sunan podcast için basketbol özelinde hazırlanan programları senin için listeledik. Spor yaparken, çalışırkan, dinlenirken dinleyebileceğin yayınlarla gününe basketbol katabilirsin.

Listemizde hem Türkçe hem İngilizce yayınlar görebilirsin. NBA, Türkiye Basketbol Ligi, Euroleague ve diğer basketbol ligleri hakkında keyifli yayınlar yapan ve tanıdık isimlere rastlayacağın listemize geçiş yapalım!

Potacast

Türkiye’nin en uzun podcastı olma özelliği taşıyan Potacast, 2011’den beri yayın hayatına devam ediyor. Basketbol sunucusu ve yorumcusu Orkun Çolakoğlu ve Kaan Kural’ın sunduğu Potacast’te güncel haberleri, eşsiz yorumlarla dinleyebilirsin.

Socrates Podcast

Türkiye’nin en büyük spor podcast ağı olarak geçen Socrates Podcast, listede üst sıralarda kendisine yer buluyor. Türkiye, Amerika ve Avrupa basketbolu hakkında önemli isimlerin program yaptığı ağda Sinan Güler’le Soyunma Odası, Parke Gıcırtısı, Top Yalan Söylemez gibi ünlü yayınlar yer alıyor. Socrates Podcast’e aşağıdan ulaşabilirsin.

Bald & Old 

Basketbol medyasında önemli isimlerden olan Mete Aktaş ve Özgür Menemencioğlu’nun, Türkiye’nin bir diğer büyük podcast ağı Podfresh’te yayın hayatına devam eden Bald & Old, NBA’i enine boyuna ele alıyor. Güncel konuları yorumlarken eğlenmeyi de ihmal etmeyen ikiliyi dinlemek için aşağıdaki oynatma butonuna tıklayabilirsin.

Basketbol Fakültesi

Türkiye ve Amerika’da son gelişmeler hakkında olduğu kadar basketbol tarihi hakkında da yayınlar yapan Basketbol Fakültesi, yayın hayatına yeni başlayan bir program. Dinleyenler tarafından şimdiden basketbol podcastleri arasında kendisine ön sıralarda yer bulmayı başardı. Basketbol Fakültesi’ne kayıt olmak için, pardon dinlemek için aşağıya tıklayabilirsin.

The Ringer NBA Show

Dünyanın en büyük spor yayın ağlarından birisi olan The Ringer’ın The Ringer NBA Show podcastini listeye almasaydık olmazdı. NBA hakkında son haberleri, anavatanından alırken tecrübeli ve uzman isimlerin yorumlarını aşağıdan dinleyebilirsin.

Book of Basketball 2.0 

The Ringer’ın kurucusu Bill Simons’ın 2009’da çok satan kitabı Book of Basketball’da anlattığı, NBA tarihinden önemli anları daha da genişletip önemli konuklarıyla birlikte yeniden ele aldığı podcasti Book of Basketball 2.0’ı aşağıdan dinleyebilirsin.

Basketbol podcastleri ile son haberleri aldıktan sonra, ilerleyen yıllarda o bölümlerde ismi anılan kişi olmak istiyorsan hemen çalışmaya başlayabilirsin. Sana uygun basketbol ekipmanlarını, spor ayakkabısını bulmak için Sneaks Cloud basketbol kategorisini hemen ziyaret et!

İlgili Ürünler

Beğenebileceğin Diğer Yazılar